Саша Илич след победата над Хебър: Това е начинът, по който трябва да играе ЦСКА


Саша Илич след победата над Хебър: Това е начинът, по който трябва да играе ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1594 0

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, заяви, че е останал доволен от победата на "червените" срещу Хебър в мач от 14-ия кръг на Първа лига.

"Днес игрхаме добре, въпреки че играхме срещу един от по-слабите отбори, така да се каже, начинът, по който играхме срещу Лудогорец и днес показва как трябва да играе ЦСКА.

Последните два мача играхме с подобна система, заради профила на футболистите, с които разполагаме. Днес защитата ни игра доста високо и успя да направи така, че да открадне доста топки и да намали пространството, което противника има. Това е което искам да виждам и днес триматан които бяха в защита отлично се справиха със задачите си.

Задачата на нападателите е да бележат голове, радвам се че Назон и Морено вкараха по два гола, Шагонян съущо, но неговият бе отменен. Имахме доста положения, които също можехме да реализираме. Предстоят ни доста мачове в следващите двайсетина дни, трябват ни всички футболисти, на които можем да разчитаме.

Предстои ни трудно гостуване срещу Ботев, но ако ЦСКА иска да е в борбата за титлата, трябва да се вземат такива мачове. Мисля, че атмосферата която феновете ще направят е още една причина, в която футболистите да покажат най-доброто от себе си", каза Илич.

Ето и какво каза Владимир Манчев за срещата с ЦСКА.

Днес игрхаме дорбе вупреки че играхме срещу един от пос-лабите отбор, начина пок ойто играхме срещу лудогоре и цанчина днес поакзва как трябва да играем
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички