Владо Манчев коментира топлото му посрещане на „Армията“ и отсече: Бях предупредил играчите си


Владо Манчев коментира топлото му посрещане на „Армията“ и отсече: Бях предупредил играчите си
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5604 0

Треньорът на Хебър Пазарджик Владимир Манчев направи интересен коментар след загубата от ЦСКА. Пазарджиклии паднаха с 0:4 на „Армията“, като приключиха мача с 10 души на терена.

Стояхме добре през първите 45 минути. Голът, който допуснахме, не ни попречи да продължим да играем добре. През второто полувреме продължихме да правим досадни грешки в защита и играчите се разколебаха. След червения картон стана още по-трудно“, започна коментара си Манчев.

Не само втория гол. Всички голове, които ЦСКА отбеляза, ги пуснахме по лек начин. Бях предупредил играчите, че не трябва да го правим това. Доволен съм, че се опитаха да изпълнят моите указания. Не се получи, но продължаваме да работим. Трябва още много работа“, категоричен е той.

Опитваме да променяме доста неща в игрово отношение. Някои се получават, някои ни куцат. Убеден съм, че нещата ще се случат, но ни трябва време“, сподели още той.

Манчев коментира и отличното му посрещане на стадион „Българска армия“ от феновете на „червените“.

За мен беше голямо вълнение да се върна на този стадион. Искаме да се представим по най-добрия начин и да зарадваме привържениците. От няколко мача насам има сериозна подкрепа от тяхна страна. Искаме да върнем феновете на стадиона. Всичко, което го правим, го правим за тях. Не крия това, че съм развълнуван от днешната среща. По време на мача бях фокусиран от това, което се случваше на терена и се стремях да помагам на своя отбор. Не се получи това, което искахме в големи моменти от мача. Искахме да държим повече топката, но ЦСКА не ни даде тази възможност“, заяви Манчев.

Бивш треньор на Лудогорец и националния отбор пък посочи пред Sportlive.bg най-големия проблем на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички