Само в SportLive! Сашо Станков: ЦСКА ще отстрани Сепси, на клуба му приляга да участва в групите на Лига на конференциите


Само в SportLive! Сашо Станков: ЦСКА ще отстрани Сепси, на клуба му приляга да участва в групите на Лига на конференциите
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

3912 0

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков, който е кръвно и неразривно свързан клуба, коментира пред SportLive.bg  жребия на „червените“ на за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В него армейците ще се изправят срещу носителя на Купата на Румъния Сепси.

Според мен ЦСКА ще успее да отстрани Сепси. Даже съм убеден, че ще го направят. Няма да е толкова лесно, но ще се справят“, обяви пред SportLive.bg  Станков.

„Румънците не са за подценяваме. Имат доста и нелоши чужденци. Опитен отбор са. Нямат опит в евротурнирите, но разполагат с опитни футболисти. Ще бъде оспорван сблъсък, но ЦСКА е по-класният отбор и ще продължи напред“, изтъкна специалистът.

На въпрос дали през тази година „червените“ ще успеят да се класират за груповата фаза на турнира, той обяви: „Ще е добре, ако ЦСКА пробие в групите на Лига на конференциите. На ЦСКА му отива да го направи. Разбира се, много зависи и от евентуалните следващи съперници. Аз обаче мисля, че има големи шансове да го постигне“.

В контролите се случват такива неща. Знам го от личен опит. В подготвителния период понякога има и умора футболисти, а понякога и концентрацията не е на необходимото ниво. Не може да съди от една контрола“, коментира Станков разгромното поражение на ЦСКА от Сепси в контрола преди година, а въпросната загуба се очертава като най-голямата в треньорската кариера на Саша Илич.

Жребият и на ЦСКА 1948 по принцип не е лек. Съперникът им е отбор с традиции, бившият Стяуа Букурещ. Смятам, че и те също имат шанс. Срещу румънските отбори не е чак толкова голям проблем. Мисля, че нашите отбори имат добър шанс. За Левски е ясно, че са по-класният отбор и задължително трябва да продължат, както и Лудогорец“, завърши специалистът относно жребия и на останалите ни три представителя в евротурнирите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL! БГ Меси проговори за сблъсъка на ЦСКА с бившия му отбор Сепси и посочи най-голямото предимство на „червените“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Майкъла прогнозира с точност как ЦСКА ще отстрани Сепси и посочи хода за детрониране на Лудогорец

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички