Само в SportLive! Майкъла посочи фактор за превръщането на ЦСКА в конкурент на Лудогорец и отсече: В клуба няма никаква перспектива за утре!


Само в SportLive! Майкъла посочи фактор за превръщането на ЦСКА в конкурент на Лудогорец и отсече: В клуба няма никаква перспектива за утре!
Снимка: БГНЕС

7018 0

ЦСКА взе дербито с ЦСКА 1948, побеждавайки с 2:0 на стадион „Българска армия“. Ще се превърнат ли обаче армейците отново в основен конкурент на Лудогорец за титлата и през този сезон след слабия старт на кампанията?

Бившият футболист и шеф  при „червените“ Георги Илиев-Майкъла даде отговор на този въпрос пред SportLive.bg. Той засегна и темата с отношенията между феновете на ЦСКА и ръководството на клуба. Бизнесменът даде и прогноза за предстоящото гостуването на Ботев Пд в среща от 10-ия кръг на родния шампионат.

Ето какво обяви Майкъла пред медията ни:

- Г-н Илиев, ще тръгне ли ЦСКА напред, за да се опита да детронира Лудогорец?

- Къде по-напред от второто място? За да се превърне в конкурент, първо ръководството на ЦСКА да си оправи отношенията и с феновете. Управата трябва да си коригира мениджмънта на клуба. Не може двама души да ръководят клуба.

- Точно кои хора визирате?

- Има двама-трима човека. Това не е ЦСКА.

- Според Вас има ли изгледи нещата да се оправят – визирам отношенията между ръководството и феновете?

- Разбира се, че има. Когато видят, че се работи правилно. В клуба да обърнат по-сериозно внимание на професионалните си отношения, включително и отношенията с бившите легенди на ЦСКА. Да не ги делят. Наистина да стане едно професионално управление на клуба. Тогава може да се случи, но не го виждам засега.

- Оптимист ли сте, че ще се случи?

- Не. Много не ми се вярва.

- Защо и каква е причината?

- Просто в ЦСКА работят ден за ден. Няма никаква перспектива за утре.

- По време на мача с ЦСКА 1948 феновете бяха в еуфория, но ще продължи ли така според Вас?

- Това е защото играха срещу ЦСКА 1948. Ако беше срещу Ботев Пловдив или някой друг отбор, нямаше да са в такава еуфория. Бяха доста надъхани, тъй като смятат, че това е изкуствен клуб ЦСКА и че е конкуренция на ЦСКА. Причините са такива.

- Убеден сте, че няма шанс само с 1-2 победи отношението на привържениците към ръководството на ЦСКА да се промени.

- Няма да се промени. Мисля, че и на тях вече им омръзна непрофесионалната работа на клуба и на детско-юношеската школа, и на базата, и на първия отбор, и на всички нива.

- Предстои сблъсък с Ботев Пловдив на новия  стадион „Христо Ботев“. Какви са очакванията Ви към мача с „канарчетата“ в Пловдив?

- Ще ги бием. Очаквам да победим с 2 гола.

- С лекота ли ще се случи според Вас или ще бъде доста тежък двубой?

- Нормално ще стигнем до успеха. Отборите в България вече са доста равностойни. Не може да се отдели някой тим. Видяхме, че Лудогорец не успя да бие Ботев Пловдив.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само SL! Легенда каза защо ЦСКА не продаде Назон и отсече: Посъживяваме се! 

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички