Притеснен ли е? Треньорът на Сепси не отписва реванша с ЦСКА и похвали „червените“: Способни са да обърнат развоя от сблъсъка


Притеснен ли е? Треньорът на Сепси не отписва реванша с ЦСКА и похвали „червените“: Способни са да обърнат развоя от сблъсъка
Снимка: Ivan S. Ivanov

2941 0

Треньорът на Сепси Ливиу Чиоботариу не скри задоволството си след успеха над ЦСКА в първия мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Румънците победиха с 2:0 след брутални грешки на „червените“. Специалистът обаче не пропусна да похвали армейците и не отписа реванша.

МНЕНИЕТО НА НАСТАВНИКА НА СЕПСИ

"Мачът беше доста труден срещу силен съперник. Беше създадена фантастична атмосфера. Доволен съм от резултата. Той ни дава възможност да се надяваме и на добър изход в реванша. Защитата ни беше организирана добре, това е четвърти пореден мач за нас без допуснат гол. Бяхме изправени пред опасни ситуации. Създадохме четири-пет ситуации още преди почивката“, коментира Чиоботариу.

След първия ни гол имахме възможност да контролираме играта и да внимаваме за положения за реализиране на второ попадение. Резервите се включиха доста добре, доволен съм и от играта на фланговите ни играчи", продължи той.

"Няма еднакви мачове. Те са способни да обърнат развоя от сблъсъка. Ние имаме два гола преднина сега, но трябва да внимаваме изключително много и на реванша. Играем със силен отбор. Разполагаме с добър състав, но не трябва да забравяме и здравословните проблеми, които имаме. Програмата ни ще бъде тежка до следващия ни мач срещу ЦСКА", каза още специалистът.

А ето какво обяви Саша Илич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички