"Това е": Илич обясни защо ЦСКА загуби от Сепси и призна, че ще има нужда от много късмет


"Това е": Илич обясни защо ЦСКА загуби от Сепси и призна, че ще има нужда от много късмет
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

8156 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич бе разочарован след поражението с 0:2 в първия мач от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. "Армейците" сломиха глава пред Сепси след ужасяващи грешки. Две от тях бяха наказани, а сърбинът напомни, че на пресконференцията преди мача е казал, че който грешки по-малко, ще победи.

"Първо честитя на Сепси победата. Днес доста неща в нашата игра не бяха добре. Допуснахме два гола след индивидуални грешки, което е недопустимо за турнир от подобен ранг. Така че - това е.

През първото полувреме много често изкачаха след нашите защитници, тъй като не се движихме добре. Това няма никаква връзка със схемата, с която играем. Казах и преди, че те са изключително опасен отбор, който играе добре на контраатаки. Убедихме се в това тази вечер" - започна Илич пред "Диема спорт".

Илич призна: ЦСКА ще има нужда от много късмет

Наставникът на "армейците" призна, че за реванша в Румъния ще трябва много да се промени. Той призна, че с тази игра отборът няма никакъв шанс, но и допълни, че тимът ще има нужда от огромна доза късмет.

"Отборът на Сепси е доста по-добър от отборите, с които играхме първите два кръга. Казах на пресконференцията, че отборът, който допусне по-малко грешки, ще бъде победител. Направихме още груби грешки и извън головете, които допуснахме.

Знаехме как играят те. Проблемът бе, че много бавно изнасяхме топката, играчите ни не си създаваха пространства. Трябва много да се промени за реванша. Ако играем така и втория мач, нямаме никакви шансове да продължим. Ще имаме нужда и от огромна доза късмет" - завърши Илич. Вижте и ужасяващите грешки в отбраната на ЦСКА, които бяха наказани от Сепси (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички