Фаетон след загубата на ЦСКА от Сепси: Не бяхме толкова лоши, чувствам се перфектно, във форма съм


Фаетон след загубата на ЦСКА от Сепси: Не бяхме толкова лоши, чувствам се перфектно, във форма съм
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4719 0

Новото попълнение в нападението на ЦСКА Матиас Фаетон говори след болезненото поражение от Сепси с 0:2. Предстои реваншът във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а атакуващият играч вярва, че "битката не е решена".

Той изрази и мнение, че "армейците" не са играли толкова зле, но грешките в срещата са се оказали решаващи за крайния изход.

"Мисля, че нашите грешки се оказа решаващи. Мисля, че не бяхме толкова лоши на терена, направихме сравнително добър мач. В такъв европейски двубои грешките си оказват влиянието. В известно време от мача доминирахме, но грешки се оказаха решаващи.

Искам да благодаря на публиката, която през цялото време ни окуражаваше и подкрепяше. За съжаление, не можахме да я зарадваме с победа. Що се отнася до моето взаимодействие с Дюкенс Назон, мисля, че нещата тепърва ще се получават далеч по-добре. Нямаме много игрово време заедно, но мисля, че в редките случаи, в които комбинирахме, нещата се получаваха. Чувствам се перфектно, във форма съм, просто трябва време. Нещата в нападението да се синхронизират".

В ЦСКА вярват: Битката не е приключила

Загубихме една битка, но не загубихме цялата война. Трябва ни повече агресия, повече битка, отиваме като на война. Още по-голямо желание и може би нещата ще се получат на реванша" - сподели Фаетон за "Диема спорт". А неговият наставник Саша Илич призна, че ЦСКА ще има нужда от огромен късмет, за да отстрани Сепси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички