"Ако наистина Турицов си е позволил да псува феновете, ще бъде наказан" - Филип Филипов призна и превъзходството на Сепси


"Ако наистина Турицов си е позволил да псува феновете, ще бъде наказан" - Филип Филипов призна и превъзходството на Сепси
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

14630 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов бе категоричен, че отборът е изиграл слаб двубой срещу Сепси. Това показва и резултатът, като "червените" загубиха с 0:2. Той коментира и случките след двубоя като имаше напрежение между част от феновете и Иван Турицов.

Напрежението между фенове и Турицов

"Не съм бил свидетел на случката, която е станала с Иван Турицов. Ще разбера какво е станало, ако наистина той си е позволил да псува феновете, ще бъде наказан. Аз заставам зад целия отбор. Затова сме ръководство. Когато се загуби един мач, всички са виновни", заяви Филипов след двубоя.

Надиграни от Сепси

"Много слаб мач за нашия отбор. С всяка изминала минута губихме инициативата. Имахме желание да победим, имаше прекрасна атмосфера, извиняваме се на феновете за мача, който изиграхме. Тежка загуба, но има още един мач и ще направим всичко възможно, ако можем да продължим. Задачата е трудна. Загубихме с 2 гола, но ще дадем максимума от себе си там", започна Филипов.

"Според мен съдията не повлия на крайния резултат. Ние бяхме надиграни от Сепси. Нека мислим сега за втория мач, тези въпроси дали ще бъде сменен Саша Илич, или не, не моментът да се задават сега", допълни още шефът на "червените". След двубоя пък Саша Илич заяви, че отборът му вече ще се нуждае от много късмет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички