Потвърдено: ЦСКА ще пробва да си отмъсти на класни румънци след броени дни


Потвърдено: ЦСКА ще пробва да си отмъсти на класни румънци след броени дни
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

5934 0

ЦСКА започва подготовката си за следващия сезон съвсем скоро, след като паузата между кампаниите този път е сравнително кратка. Вече стана ясно, че традиционно ключовата част от заниманията ще се проведат в Австрия, а в северната ни съседка вече анонсираха и една от контролите на "червените". 

Оказва се, че "армейците" ще премерят сили срещу настоящия румънски носител на местната Купа - Сепси, който се наложи драматично над Клуж след изпълнение на дузпи (5:4) в края на май. 

Планове и история

Двубоят е предвиден за 29-и юни, а румънците ще играят и с унгарския шампион Ференцварош на 21-и. Новината бе анонсирана от клубното ръководство, което преди това представи новия наставник на тима - Ливиу Чеботарию.

Трябва да се отбележи, че родният и румънският тим премериха сили отново в Австрия и по време на миналогодишните им летни подготовки, когато Сепси разби "червените" с 0:4. Тогава ЦСКА стартира в изключително любопитен състав: Евтимов, Турицов, Петров, Махмутович, Минков, Баи, Юга, Варела, Вилдсхут, Кръстев, Морено.

 Плановете за лагера

Преди броени дни техническият директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, сподели пред "Дарик Радио" какви са плановете на "Армията" за предстоящия подготвителен летен лагер:

"Въпреки че до последно не знаехме кой от европейските турнири ще участваме, а това е основополагащо за подготовката, но дестинацията е ясна. Подготовката ще е в Австрия. Остава и контролите да уговорим.

Както всяка година, ЦСКА ще проведе максимално добър подготвителен лагер. Дано да съберем максимална група от играчи, защото от там ще имаме проблеми, защото имаме много играчи по националните отбори, които ще имат нужда от допълнителна почивка. Целта е една – до началото на сезона да сме на 100% готови", обясни специалистът.

Вижте кой скъп нападател на ЦСКА напуска клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички