ЦСКА пред раздяла с български нападател след трансфер в Първа лига?


ЦСКА пред раздяла с български нападател след трансфер в Първа лига?
Снимка: cska.bg, БГНЕС / колаж Actualno.com

36811 0

ЦСКА е близо до раздяла с един от българските си нападатели, който обаче прекара сезона на изток от София. Става въпрос за юношеския национал на "лъвовете" - Калоян Кръстев, отдаден под наем в Берое по време на изминалата кампания. 

Той взе участие в 20 срещи за заралии и се отчете само с 2 попадения, като видимо не е впечатлил треньорския щаб на "Армията" и на него няма да се разчита през идния сезон. 

Трябва да се отбележи, че на един от последните двубои на Берое през кампанията на стадиона под Аязмото бе изпълнителният директор на "червените" - Филип Филипов

Бъдещето на Кръстев

Сега на "Армията" ще трябва да решават за Кръстев под натиска на Локомотив София, който според "Труд news" предявява интерес към бившия таран на Славия.

Към момента 24-годишният бивш младежки национал има договор с ЦСКА за още сезон, но не е изключено да премине при "железничарите" като свободен агент, ако "червените" и стрелецът се разберат за прекратяване на контракта по взаимно съгласие. 

Вероятно той е бил одобрен лично от новия наставник в "Надежда" - Стойчо Стоев, който вече работи по селекцията на елитния тим. 

Кръстев бе купен срещу 250 000 евро от Славия през лятото на 2021 г., след което изигра едва 31 двубоя за "червените" и даде само една асистенция.

Вижте кой е другият нападател, който е близо до изхода на "Армията"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички