В последния момент: Ас на ЦСКА отпадна от националния отбор, играч на Левски го заменя


В последния момент: Ас на ЦСКА отпадна от националния отбор, играч на Левски го заменя
Снимка: CSKA.BG

2610 0

Сериозни промени в редиците си националният селекционер Младен Кръстаич предприе дни преди евроквалификациите на България срещу Литва и Сърбия.

Принудителна смяна

Един от капитаните на ЦСКА - Иван Турицов, отпадна от сметките на сръбския специалист. Причина за това е контузия, която прави невъзможно участието му с "лъвовете". До такъв извод за стигнали от медицинския щаб на тима, преценявайки, че бранителят няма да се възстанови за нито един от двата мача.

Рокадата

На негово място ще бъде повикан играчът на Левски Патрик-Габриел Галчев. Така крайният защитник на "сините" има шанс да запише първите си минути с фланелката на представителния ни национален отбор.

Ето какво съобщиха от БФС по повода на клубния си уебсайт:

Защитникът Иван Турицов бе освободен от лагера на националния отбор на България преди предстоящите двубои от европейските квалификации срещу Литва и Сърбия (17 и 20 юни) поради контузия. Медицинският щаб на „лъвовете“ прецени, че физическото състоянието на футболиста на ЦСКА-София няма да му позволи да вземе участие в двата двубоя, а преди ден към състава на националите бе включен друг краен бранител – Патрик-Габриел Галчев от Левски.

Как изглежда пълната група избраници на Младен Кръстаич?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички