Паро Никодимов за загубата на ЦСКА от Лудогорец: Изглеждахме като аматьори


Паро Никодимов за загубата на ЦСКА от Лудогорец: Изглеждахме като аматьори

2007 0

През уикенда ЦСКА загуби по съкрушителен начин от Лудогорец с разгромен резултат 0:5. "Червените" продължават да са обект на ожесточени критики заради безличното си представяне. Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов също коментира  показаното от футболистите пред "Тема Спорт".

"Ако някой случаен минувач бе попаднал на стадиона в Разград в събота вечер (30.04), щеше да помисли, че шампионът на България е излязъл с резервите си в приятелски мач срещу аматьорски отбор от някое село в региона. Така изглеждаха и двата тима, които заемат първото и второто място в класирането. 

Неприемливо е да играеш толкова посредствено в Разград. Убеден съм, че Алън Пардю е авторитетен специалист за Англия, но на Острова нещата са по-различни. 

Представянето беше ужасяващо. Тактически играчите бяха тотално пасивни и объркани. Лудогорец стигаше с лекота до вратата на ЦСКА, а в офанзивен план ние изобщо не ги затруднихме. Не пренебрегвам факта, че съставът беше оредял и липсваше широчина, което със сигурност е рефлектирало върху играта и крайния резултат. 

Обида за историята на ЦСКА е футболист като Жуниор Нзила да носи червената фланелка. Та той не може да уцели свой съотборник на два метра от себе си", завърши той.

А ето какво каза още една легенда на ЦСКА за тежкото поражение.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички