Братът на Камата: По-добре ЦСКА във "В" група, но с пълен стадион и армейски дух!


Братът на Камата: По-добре ЦСКА във "В" група, но с пълен стадион и армейски дух!
Снимка: Цанко Стоичков

6057 0

Братът на Христо Стоичков - Цанко, избухна с критики към ЦСКА и ръководството му. Той е възмутен от редица действия и изказвания на хора от "Армията" и не се двоуми да ги разкритикува, въпреки факта, че бележитият му брат е акционер в клуба.

"Армейци, лошото тепърва предстои. След като таралежите удостоиха гела да си направи кефа, остава да излезем по същия бездушен начин и във финала срещу Левски, за да завършим сезона по план на г-н Заможния и ко. Излиза Мистър Алън и ми казва „Нямам състав и дълбочина“, ми то Младенов същото говореше, докато Алън беше баш Директор и Съветник на Дани и татко му… Ще ми се оправдават с младите момчета, дето пет години ги пращат по Ловеч и Перник, за да може Стойкас да води инвалидите от предградията на Париж и Сао Пауло.

Червена България се срамува няколко дни преди финала с Левски… Да треперим от поредната подигравка. Да приключва тази поредна скапана година, да излиза Ганчев да каже занимава ли му се, държат ли го насила с едни папки в прокуратурата на трупчета и да се знае. По-хубаво във В група, но с пълен стадион и армейски дух, отколкото това унижение спрямо клуб, ценности и история!

Докарали ми Ива Уорън за маркетинг директор, дето я изгониха от Пирин… Пълна подигравка всеки божи ден (и за това БФС са виновни сигурно). Падаме с 0:5 и приключваме без нито един картон – показателно колко хъс има и каква е атмосферата в целия клуб. На Йомов жена му пее с повече желание, отколкото тоя отбор има, за да защитава червената фланелка!", пише Стоичков в социалната мрежа Фейсбук. А ето как Пардю обясни резила срещу Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички