Димитър Евтимов с интересни разкрития от детството си, определи финала като "мача на десетилетието"


Димитър Евтимов с интересни разкрития от детството си, определи финала като "мача на десетилетието"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2117 0

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов даде любопитно интервю пред БНТ, в което говори преди финала за Купата на България, както и разказа любопитни истории от детството си. Това ще бъде първият финал между "червени" и "сини" от 17 години насам. Срещата ще се изиграе на 15 май на стадион "Васил Левски", а вече стана ясно и колко ще могат да бъдат по трибуните.

Стражът разкри, че е започнал кариерата си именно от Левски, като е бил част от школата в тийнейджърските си години.

"Бях на проби в Левски, когато бях на 13 или 14 години. Тогава школата на клуба работеше много добре. Въпреки че съм от ЦСКА , с родителите ми решихме да се развивам там. В началото ми казаха, че ме приемат, но се случиха неща, които не искам да коментирам. Отидох в школата на Стоичков и оттам в Англия. Може би това бе правилният път за мен", заяви Евтимов.

"Това ще бъде мач на десетилетието. Цяла България ще гледа двата най-големи отбора. Стадионът ще бъде пълен. В личен план мачът ще бъде специален за мен. Фен съм на ЦСКА от малък. Всяко дете мечтае да играе срещу другия най-голям отбор на финал", сподели българинът.

Състезателят на "армейците" прогнозира здрава битка на терена, но се надява да види красива игра: "Формата няма значение в такива дербита. Виждали сме през годините как един от тимовете е с по-добра форма, но другия отбор побеждава. В един такъв мач има доста битка на терена, не се показват футболните качества. Въпреки това се надявам да се получи красив мач".

Като за финал Евтимов се изказа ласкаво по адрес на нападателя на Левски Уелтън, като го определи за най-добрия играч на "сините". Междувременно част от най-важните играчи на ЦСКА висят с картони за ключовия сблъсък!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички