Пардю проговори за живота си в България и разкри какво е голямото му желание (ВИДЕО)


Пардю проговори за живота си в България и разкри какво е голямото му желание (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2512 0

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю даде изключително любопитно интервю пред „Sky Sports“. 60-годишният англичанин разкри интересни подробности за живота си в България и за битието си в родния гранд.

Той говори и за „бунгалата“ на тренировъчната база на „червените“ в Панчарево. В интервюто си пред медийния гигант Пардю не скри, че желае отново да бъде мениджър на отбор в Англия.

В 2:30 през нощта фенове на противника ни напомниха, че предстои голям мач. Получихме събуждане по телефона“, сподели Пардю за зарята в нощта преди финала на Купата на България, загубен от Левски с 0:1.

Не бях изпитвал страстта, която феновете изпитват тук, в много случаи в Англия – просто е лудост“, призна той.

Пардю показа и „бунгалата“, както той ги нарича, непосредствено до тренировъчното игрище.

 „Казваме им бунгала, но са доста яки. Английската ми закуска е тук до чайника. Това е малкият ми офис. Само едно малко легло, но футболистите имат по-широки легла и понякога спят по двама“, описа Пардю своята стая.

Беше голям мач. За съжаление, загубихме след гол с рикошет. Боли ни. След като ни вкараха, не направихме нищо, за да им отвърнем“, коментира британецът загубения финал за Купата на България.

Пардю призна, че желае отново да бъде начело на отбор в Англия. „Да, искам (да менажирам английски отбор). Сега съм на 60, но съм здрав и се чувствам добре. Гледам Рой Ходжсън и си мисля, че имам поне още 10 години. Надявам се да се появи възможност“.

Медията подчертава, че бъдещето на Алън Пардю в ЦСКА остава неясно особено след загубения финал от Левски.

Помощникът на Пардю – Алекс Дайър пък разкри, че се е притеснявал да пристигне в България заради расизма по време на България – Англия 0:6 през октомври 2019 година.

Когато ме поканиха да дойда, говорих с жена си и с моето семейство. Трябваше да си помисля, защото като тъмнокож не мога просто да отида в друга държава, без да знам как ще ме приемат. Очевидно съм тъмнокож и не знам какво да очаквам. От както съм тук, е страхотно. Нямам проблеми. Говоря с хората. Не съм изпитал нищо лошо“, обяви асистентът на бившия „Мениджър на годината“ в Англия.

А ето какво каза Пардю веднага след поражението от Левски на финала за Купата на България.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички