Алън Пардю посочи предимството на ЦСКА във финала срещу Левски


Алън Пардю посочи предимството на ЦСКА във финала срещу Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2656 0

Старши треньорът на ЦСКА Алън Пардю даде интервю пред "БТВ" малко повече от два дена преди финала за Купата на България срещу Левски. Големият мач е идната неделя, 15 май, от 17:00 часа на стадион "Васил Левски".

В началото опитният специалист говори за отношенията си с ръководството на "червените": "Да притежаваш футболен отбор е много трудно. Критики винаги ще има. Гриша Ганчев се старае да подобри клуба, да построи стадион. Понякога е добре да има признателност към собствениците, които инвестират в клуба".

"Аз съм в много добри отношения с Дани Ганчев, с когото се опитваме да подобряваме постоянно отбора и клуба. Ние се опитваме да сме наравно с Лудогорец, които имат по-големи финансови възможности".

Относно финала срещу Левски, Пардю заяви, че ако е бил неутрален фен, е щял да каже, че "сините" са по добри:

"Трябва да сме на еднакво физическо ниво с тях и след това опитът ни ще ни помогне. Ако бях неутрален фен, щях да кажа, че Левски са по-добри, но ние сме отбор с традиции и ще имаме своите шансове във финала. Играчите на двата тима са сходни. Те имат по-млад и атлетичен състав от нас, треньорът им свърши страхотна работа, за да напасне отбора. Ние обаче сме различен тип отбор. Можем да контролираме играта по-добре от тях", посочи предимството на ЦСКА той.

"Надявам се, че феновете на двата тима ще дойдат с нужното настроение и ние ще им дадем зрелището, за което са дошли. Надявам се, че по-добрият отбор ще победи и това ще сме ние", каза за финал 60-годишният наставник на "армейците".

*Още новини и информация за финала между ЦСКА и Левски четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички