Пътищата на ЦСКА и Алън Пардю се разделят в края на сезона?


Пътищата на ЦСКА и Алън Пардю се разделят в края на сезона?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

7671 0

ЦСКА най-вероятно отново ще направи рокада на треньорския пост в отбора. По информация на "Тема Спорт" това ще се случи до края на месец май, след като работата на Алън Пардю не отговаря на очакванията на "червеното" ръководство.

Бившият наставник на Уест Хям, Кристъл Палас и Нюкасъл бе назначен за постоянен такъв на на "Българска армия" през изминалия месец. Разочароващото представяне на "армейците" в Първа лига, както и бездушната игра на футболистите във финала на Купата на България, загубен от Левски освен феновете явно са настроили негативно към треньора и ръководството на клуба.

Самият Пардю отказа да коментира бъдещето си, като първо заяви, че иска той и неговите възпитаници да осмислят тежката загуба, след което ще мисли за оставането си. 

Начело на ЦСКА англичанинът записа едва 1 победа срещу Славия с 3:1 от 5 мача. В тази цифра влизат големия обрат на славистите в полуфиналния мач реванш, когато "белите" наваксаха 2 гола пасив и едва не отстраниха "армейците". Също така "червените" записаха изключително срамната загуба с 0:5 от Лудогорец, както и тази от Левски във финала, което бе "черешката на тортата".

Вижте думите на Пардю след изпуснатата купа в неделя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички