Алън Пардю: Левски бяха по-добри! Ще говорим за моето бъдеще


Алън Пардю: Левски бяха по-добри! Ще говорим за моето бъдеще
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3638 0

Треньорът на ЦСКА  Алън Пардю подходи и се изказа като един истински джентълмен след загубата от Левски  на финала за Купата на България. Той призна, че „сините“ са били по-добрият отбор. Английският специалист внесе и нотка на съмнение за оставането му начело на „червените“ и през следващия сезон.

Не бяхме добри като тим. По-добрият отбор спечели. Левски бяха по-добри в тази среща. Няма смисъл да говорим за индивидуалности. Стигнаха до победата след рикошет“, започна Пардю.

Нашият манталитет беше добър, психически бяхме силни, но понякога единият отбор е по-добър от другия. Знаехме, че ще играят с трима защитници. Те просто заслужаваха да спечелят”, призна наставникът на „червените“

Имаше няколко ключови момента в мача. Не играхме толкова добре, колкото трябваше. Съжалявам много за феновете“, продължи английският специалист.

Няма как да се насладиш, когато си загубил. Трябва да мислим вече за следващите два мача. Имаме много работа за вършене. Нека да осмислим този двубой, а след това ще говорим за моето бъдеще”, завърши Пардю.

Още информация за всичко около финала ЦСКА - Левски може да откриете тук!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички