Орманджиев посочи на какво трябва да наблегнат феновете и отсече: Тогава ще плащаме глобите с удоволствие


Орманджиев посочи на какво трябва да наблегнат феновете и отсече: Тогава ще плащаме глобите с удоволствие
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2440 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, беше гост в предаването "Арена спорт" преди визитата на "червените" в Благоевград. Той вече два месеца е в клуба, а това се съвпадна със завръщането на организираните привърженици на "Армията".

Третото поколение "армеец" обърна сериозно внимание именно на запалянковците, които съвсем наскоро отново се отчетоха с вандалски прояви при визитата си на Славия, след като картинката бе подобна и миналата година в първия полуфинал за Купата на България.

Орманджиев обаче намери за какво и да похвали феновете на 31-кратните шампиони на България, за които днес се очаква в пореден път да подкрепят мощна отбора си.

Мнение за феновете

"Мястото на феновете е на стадиона. На стадиона трябва да има място за абсолютно всички фенове. Дали си ултрас, дали си от по-спокойните феновете, дали искаш да отидеш със семейството си на мач, трябва да има място за всички. На никой не му е приятно да вижда грозни сцени по трибуните, на никой не му е приятно и да вижда празни стадиони.

Нашите фенове са страхотни и направиха няколко невероятни хореографии, но искам да кажа, че това, което се случи на стадиона на Славия е абсолютно неприемливо. Това е най-лошата реклама, която може да се направи на футбола. По този начин отблъскваме нормални хора да отидат на стадиона.

Тепърва ще получим фактурата. Има и нормални неща от всички тези глоби - пиротехниката, когато не застрашава човешкото здраве, и хореографията са много красиви неща. Виждам, че момчетата, които рисуват тези неща много се стараят и се получава много красиво.

На мача с Левски имаше хора до мен, които в първите 10 минути не гледаха двубоя, а хореографиите. Трябва да се набляга на това нещо, тогава дори глобите с удоволствие ще ги платим, но когато се прекачва една граница не е окей",обоснова се по темата ръководният фактор. 

Следете Пирин - ЦСКА НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички