Шеф в ЦСКА: Откакто съм в клуба не виждам напрежение, желая на Черно море да вдигне Купата


Шеф в ЦСКА: Откакто съм в клуба не виждам напрежение, желая на Черно море да вдигне Купата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3953 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, даде обширно интервю, в което говори за структурата на "червения" клуб, както и за скорошните мачове на "армейците".

"Като цяло досега нашият път за Купата не беше много гладък. Със Септември не беше гладко, с Гигант също. Вчера се затвърди впечатлението, че нашите представяния не са убедителни. Поведението на терена в първите 60-70 минути не отговаряше на името ЦСКА. Ние приключихме малко по-раничко в турнира. Имаме по-важна цел за гонене, но отборът имаше потенциал да се представи по-добре. Искам да поздравя Черно море и им желая да вдигнат Купата. Не се затвориха, макар че не знам колко приятен мач стана за гледане. Желая им успех. Оттук нататък ние се съсредоточаваме за първенство, което е единственият позитив", каза Орманджиев пред "Diema Sport".

"Не мога да кажа колко играчите са мислели за шампионат. Част от моята работа е да присъствам на тренировките. Самата енергия между щаба и ръководството, и цялото настроение е много добре. Всички осъзнават очакванията, които има към тях. Те трябва да са готови за тази тежест. На трибуните също настроението е много добро. Гледайки ситуацията на Черно море в 8-ата минута, разбирам, че може би трябваше да се реализира, за да реагира ЦСКА по-рано, да се събуди".

"Винаги след паузата на националните отбори има разколебаване. Назон пътува презокеански полет, игра два мача за Хаити. Туфегджич се контузи дни преди мача. Турицов също е контузен, а много разчитаме на него. Старши треньорът според мен умее да изстисква максимума. Според мен в момента на смените и тактическата постройка, се видя промяна. Но се повтарям – прекалено късно се завърнахме в мача".

"Допуснатите голове срещу Черно море си ги предизвикахме ние. Ако бяхме получили гол по-рано, сега щях да съм в по-добро настроение. И при Брадли при първия гол, и при Юга при втория. Но индивидуални грешки се случват. Дано това е цената, която сме платили. С такова представяне трудно ще си достигнем крайната цел. Трябва във всеки мач да си мобилизиран и мотивиран на терена".

"Откакто съм в клуба не виждам напрежение, а настроение. Ако има напрежение, то не си личи на преден план. И в играчите, и в щаба, и в ръководството. Усеща се, че сме на прав път. Има вълнение, определено. Но то не внася напрежение, а мотивация. Пред тези състезатели има шанс да запишат със златни букви името си в историята на клуба".

"Национална спортна база обяви, че покриват лицензите. Не съм видял на Йордан Лечков изказването, но е важно ние да направим нашите си задачи".

"Феновете знам какво искат. Знам и какво искат да кажа. Надявам се след около месец или месец и половина да празнуваме не само заради юбилея, но и с купата", каза още Орманджиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво сподели Орманджиев за новия стадион на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички