Стоян Орманджиев: Надявам се, че ЦСКА вече има имунитет срещу удари под кръста


Стоян Орманджиев: Надявам се, че ЦСКА вече има имунитет срещу удари под кръста
Снимка: БГНЕС

2015 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев даде обширно интервю, в което сподели впечатленията си след първите два месеца в клуба. Той се пошегува и че други клубове не могат да си намерят и един човек за неговата позиция, а при "червените" има двама, визирайки Филип Филипов.

Орманджиев след първите месеци в ЦСКА

"Изминаха два шеметни месеца за мен в ЦСКА. Не ми беше много чуждо и трудно да се впиша в клуба. Знаете, че моята фамилия в исторически план е свързана с "армейците". Бях много добре приет в отбора и пак казвам - тези два месеца в клуба бяха, колкото вълнуващи и приятни, толкова и отговорни.

Някои отбори не могат да си намерят и един изпълнителен директор, а пък ние имаме двама. С Филип Филипов се познаваме отдавна. Той много ми помага, като ме вкарва в тези ежедневни неща, които за него вече са станали рутина. Ние сме с разпределени задачи. Ето - днес аз съм тук, а утре той ще бъде на една много важна пресконференция, която феновете очакват с голям интерес, за новия стадион. Има достатъчно задачи за всички" - започна Орманджиев.

Той призна, че по-голяма част от критиките към отбора за представянето срещу Левски са обективни и заслужени. Освен това Орманджиев вярва, че ЦСКА може да издържи на натиска на Лудогорец. Той подчерта и важността на първото място и преди плейофите, за да може "армейците" да са домакин в прекия сблъсък в следващата фаза.

"Аз съм убеден, че битката ще се води до последния кръг и такова трябва да бъде настроението и на самите футболисти. Всеки мач е изключително труден и трябва да подхождаме сериозно. Всеки играе срещу нас пределно мотивиран, а така и трябва да бъде.

Готови сме за абсолютно всичко. ЦСКА през годините е понасял много удари под кръста, но в един момент може би трябва да изградиш имунитет. Надявам се, че вече има изграден такъв. Това също е една от задачите, върху които трябва да се работи" - сподели изпълнителният директор.

Орманджиев засили и очакванията към утрешната пресконференция, която ще бъде посветена на стадиона на "червените". За отбора преди това стои задачата да си върне първото място в класирането. За целта трябва да спечели мача си от кръга. Ще можете да следите сблъсъка от Първа лига Пирин - ЦСКА НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички