Орманджиев: Вижда се краят на темата със стадиона, искаме да построим забележителност


Орманджиев: Вижда се краят на темата със стадиона, искаме да построим забележителност
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2561 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, който зае ръководната позиция на "Армията" преди около месец, даде пространно интервю с първите си впечатления от "кухнята" на клуба и какво предстои пред 31-кратните шампиони. 

37-годишният екс играч на "червените" сподели за "Домът на футбола", че изглежда темата около бъдещия стадион "Българска армия" скоро ще бъде затворена, след като се очаква да се престъпи към дейности на терен. 

Бъдещето на "Армията"

"Другата тема ежедневно говорена, откакто съм директор, няма ден, в който да не се говори за стадиона. Новото е, че му се вижда края. Говорим си за технически проект и да бъде официално представен. На никой не му се иска да става прекалено бавно, но тук е вложен огромен ресурс от хора и всеки от тях се занимава със спецификите на стадиона. Като стигнем до всеки един детайл, като самото място на стадиона и всичко, което ще бъде като инфраструктура, всичко това е страшно много работа.

Ние трябва да направим нещо, което ще остане за годините напред и да бъде богатство. Ние искаме да се гордеем с този стадион и това да бъде стадион на ЦСКА, на България. Искаме след години това да е стадион и забележителност. Аз бягам от спекулациите. Информацията, която е официална излиза директно от нас. Министър Весела Лечева го каза най-добре, държавата не пречи, а нашият ангажимент е да си свършим работата добре, всичко да е ясно и чисто.

Не знам точно за какви срокове е ставало въпрос. Вижда му се края. Може би не съм точно аз човекът да каже кога, но всички работят това да стане възможно най-скоро. Една такава дейност е разтегливо понятие. Но за от година и половина до две е реална възможност за построяване на стадиона“, обясни изпълнителният директор на ЦСКА.

Ето какво сподели Орманджиев за спортно-техническата част в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички