Оптимистично! Двама основни футболисти на ЦСКА тренират


Оптимистично! Двама основни футболисти на ЦСКА тренират
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

3569 0

И добри новини долетяха от лагера на ЦСКА! Двама контузени футболисти подновиха тренировки. Става въпрос за Марселино Кареасо и Юрген Матей.

КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПРОБЛЕМАТИЧНИТЕ ИГРАЧИ

Колумбиецът се готвеше наравно със съотборниците си днес. Той обаче няма да играе в предстоящото домакинство на Черно море  в събота. Причината е, че треньорският щаб не възнамеряват да рискуват и да форсират връщането му в игра. Кареасо пропусна последните три мача на отбора си.

Матей се възстановява след операция на коляното. Той поднови занимания с бегови упражнения. Нидерландският централен защитник вероятно ще се завърне в игра чак след Нова година.

Другата добра новина е, че Амос Юга е възстановен. Той отсъстваше близо месец, но шансовете му да играе срещу „моряците“ са малки.

Междувременно Майкъл Естрада вече наваксва изоставането в подготовката, от което е доволен и треньорът Нестор Ел Маестро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive.bg! Александър Станков: Мишоците в ЦСКА да не се крият! На клуба му приляга съвременна стратегия за развитие

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички