Нестор Ел Маестро ходи с мокра кърпа на главата преди Черно море


Нестор Ел Маестро ходи с мокра кърпа на главата преди Черно море
Снимка: Lap.bg

3955 0

Двама от колумбийците в състава на ЦСКА висят за домакинството на лидера Черно море. Става въпрос за Марселино Кареасо и Данило Асприля. „Червените“ приемат „моряците“ в събота от 21:15 часа.

ПРОБЛЕМИТЕ НА "ЧЕРВЕНИТЕ"

Халфът страда от разтежение преди хикса със Славия. Той се подложи и на процедури в Белград при известната лечителка Мариана Ковачевич. Те обаче не дадоха нужния резултат, пише „Тема Спорт“.

Асприля пък страда от контузия в коляното. Тя се обади в навечерието на двубоя с Лудогорец и не му позволи да пътува за Разград. Оказа се, че травмата е сериозна и хронична, като го е измъчвала още през миналия сезон по време на престоя му в Бейтар Йерусалим. Често дори се е налагало крилото да прибягва до болкоуспокояващи, за да тренира и играе. Той все още не е започвал като титуляр за ЦСКА, като взе участие в 3 срещи на тима.

Така треньорът Нестор Ел Маестро има доста проблеми преди мача с Черно море. Иначе третият колумбиец в състава Браян Морено поднови пълноценни тренировки с отбора. Той се възстановява продължително от контузия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ботев (Пловдив) връща Саша Илич много бързо в българския футбол?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички