Феновете приземиха ЦСКА след втората победа в Първа лига


Феновете приземиха ЦСКА след втората победа в Първа лига
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

13942 0

Близо 500 коментара изписаха запалянковците на ЦСКА след успеха (2:0) над Ботев Враца в събота вечер. Срещата бе част от шестия кръг на Първа лига, като след пет изиграни срещи това беше едва втора победа за "червените".

Всъщност цялата седмица на "Армията" беше изключително бурна, тъй като започна с вандалски прояви в "Борисовата градина" след 0:3 от визитата на Лудогорец

След успеха на 31-кратните шампиони на стадион "Христо Ботев" изглежда, че феновете взеха "глътка въздух", но остават категорични, че това не е лицето на тима, което искат да виждат на терена от любимците си. 

Припомняме ви, че до този момент от ЦСКА в Първа лига бяха победени Крумовград и Ботев Враца, след като бе стартирано с реми от Хебър и последвало такова със Славия. Преди седмица бе и поражението от Лудогорец, а сега предстои домакинство на Черно море.

Мнението на феновете

"Дива радост при победата срещу КОЛОСА Ботев враца ! Това не е ЦСКА а някаква жалка пародия !"

"Ботев Враца да ти създава 3 4 чисти положения... Неадекватни при първа топка, ако не беше Враца, а някой по-силен отбор надали щяхме да вземем 3т..."

"Най-сетне победа..."

"Вижда се подобрение, но да не се залъгваме срещу този отбор... трябва още

Много хъс, пресиране и желание от играчите! Хайнц е капитана, беше по целия терен цял мач!"

"3точки....Игра, съперник и т.н няма нужда да коментираме... За човека с елека всичко е точно за нас 3 точки.... Само ЦСКА!!!"

"Честита трудно постигната победа! Голяма част от мача играта на отбора беше хаотична . Усеща се огромен психологически проблем. Страх ги е да поемат отговорност. Почти всички без Тобиас бързат да се освободят от топката, за да не сбъркат евентуално докато е в тях. Липса на креативност и бързина в разиграванията. Изключително много работа има да се свърши и някой трябва да я свърши. Какво става с Антонов? Аз поне нещо изгубих информация. Успех и занапред, и дано да бъде с значително повече класа."

"Ел Маестро да се маха и да се вземе истински треньор!!!"

"Линцет тежи като воденичен камък на отбора! Честита победа!", бяха само част от коментарите под публикацията на ЦСКА след успеха.

Вижте какво е желанието на Дюкенс Назон за личното му бъдеще!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички