В ЦСКА взеха решение за капитан на отбора, грешник остава забит на пейката


В ЦСКА взеха решение за капитан на отбора, грешник остава забит на пейката
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9052 0

В ЦСКА изглежда взеха решение за капитанската лента. Тобиас Хайнц ще изведе „червените“ с нея във втори пореден мач на отбора.

Норвежецът получи тази чест при гостуването на Ботев Враца. Той се отблагодари с гол за победата с 2:0.

НОРВЕЖЕЦЪТ ОСТАВА КАПИТАН, ГРЕШНИКЪТ КОХ – НА ПЕЙКАТА

Избраният след идването на Нестор Ел Маестро – Мено Кох, ще остане на резервната скамейка и в събота срещу Черно море, както се случи и под връх „Околчица“. Вместо него в ядрото на ариергарда отново ще си партнират Християн Петров и Браян Кордоба, а капитан ще е Хайнц, пише „Тема Спорт.

Тобиас е четвъртият различен носител на лентата от началото на настоящия сезон. Юга бе капитан срещу Хебър и Крумовград, Иван Турицов срещу Сепси, а Мено Кох при гостуването на румънците, Славия и Лудогорец.

Хайнц има ключова роля в състава на ЦСКА от началото на сезона. Той има участие в три от четирите попадения на „червените“. Той вкара на Крумовград и Ботев Враца, а асистира за попадението на Туфегджич срещу Славия. Той и сънародникът му Линдсет са и полевите футболисти с най-много изиграни минути досега в първенството – 426 и 427, пише още изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive.bg! Александър Станков: Мишоците в ЦСКА да не се крият! На клуба му приляга съвременна стратегия за развитие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички