Огромно настроение в ЦСКА: Де Нойер, Вион, Назон и Линдсет в центъра (ВИДЕО)


Огромно настроение в ЦСКА: Де Нойер, Вион, Назон и Линдсет в центъра (ВИДЕО)
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

6087 0

Настроението в лагера на ЦСКА е приповдигнато след успешното подновяване на кампанията. "Червените" показаха голям характер и за малко над 20 минути вкараха 4 попадения на Берое, за да се върнат от губеща позиция.

Веднага след срещата се потвърди и добрият колектив, който Саша Илич е изградил на стадион "Българска армия". При първото интервю след двубоя трябваше да говори Брадли де Нойер, но бе прекъснат от Дюкенс Назон.

След смях и шеги пък двамата бяха залети от вода от съотборник. Съдейки по коментари в социалните мрежи, това вероятно е бил норвежецът Джонатан Линдсет, който сякаш е върнал добрата си форма и на терена.

От ЦСКА качиха видео на забавната ситуация, а в секцията за коментари се разрази "семейни идилия". Де Нойер реагира със смеещи се емотикони, докато Вион му отговори: "Никога не се спираш".

"Пожарникар" - пък написа Назон, отбелязвайки Линдсет. Самият норвежец също се включи в дискусията, като изпрати емотикона, която се държи за главата.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Можете да видите въпросното видео по-долу в материала, като към него са и въпросните споменати коментари. След мача пък Линдсет заяви, че не се оплаква от времето и че ЦСКА е добър и на такъв терен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички