Легенда на ЦСКА с любопитен коментар: Най-голяма заслуга за успеха има Бусато


Легенда на ЦСКА с любопитен коментар: Най-голяма заслуга за успеха има Бусато
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3597 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов остана доволен от подновяването на шампионата за "червените". Отборът направи пълен обрат и спечели с 4:1 гостуването си в Стара Загора на Берое, като по този начин си върна първото място в Първа лига.

Изглеждаше сякаш ЦСКА ще изпита сериозни проблеми, когато Берое поведе след груба грешка на Густаво Бусато. Никодимов обаче смята, че именно стражът е с най-голяма заслуга за успеха, защото е "събудил тима".

"Първото полувреме беше проучвателно и за двата отбора. Старозагорци имат много нови футболисти и показаха, че са търсили надграждане през зимата. Най-добро впечатление направиха централният защитник Челич, както и нападателят Валпорт. През втората част армейците предприеха стъпки да вземат инициативата, но сякаш бяха плахи. Това се промени с гола на Берое, след който червените превключиха на съвсем различна предавка.

Отдавна ЦСКА не е играл толкова привлекателен футбол, колкото след 60-ата минута на мача в Стара Загора! Това бяха най-силните 30 минути на отбора от началото на сезона. И иронично най-голямата заслуга е на вратаря Бусато, който допусна толкова лек гол и събуди тима. Именно това бе събитието, което накара ЦСКА да демонстрира, че разполага с по-голям потенциал от показания преди това..." - заяви той пред Temasport.

След срещата пък старши треньорът на отбора Саша Илич сподели големи думи за феновете на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички