Официално: Столична община взе решение къде да се играе ЦСКА 1948 - ЦСКА


Официално: Столична община взе решение къде да се играе ЦСКА 1948 - ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5260 0

Столична община официално взе решение да разреши провеждането на срещата между отборите на ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 на стадиона в село Бистрица. Тя ще се състои в неделя (12.03) от 16:45 ч.

Това информира отборът-домакин с писмо до медиите. Освен новината, от позицията става ясно, че ще бъдат предприети и по-сериозни мерки за опазването на реда и сигурността.

Общината, редом с Българския футболен съюз, са единствените, които подкрепиха провеждането на въпросния двубой в Бистрица. ЦСКА, полицията, кметовете на Бистрица и район Панчарево, както и заместник-председателят на ПК по "Обществен ред и сигурност" предупредиха той да бъде преместен на стадион "Васил Левски", но исканията им не бяха уважени.

Ето какво написаха от ФК ЦСКА 1948 по повода:

"Столична община разреши мачът между ЦСКА и ЦСКА-София да се играе на стадион „Витоша“.

От Столична община дадоха зелена светлина на ЦСКА да организира домакинството си от XXIII кръг на efbet Лига на стадион „Витоша“. От институцията са категорични, че не виждат проблем за провеждането на спортното мероприятие в Бистрица. За да се случи това от Столична община разпоредиха осъществяването на засилено видео наблюдение, което ще спомогне за опазването на обществения ред. Според разрешението е необходимо водачите на автобусите от Градския транспорт да сигнализират при наличие на агресивни привърженици, а служителите на Столичната дирекция на вътрешните работи трябва да предприемат всичко необходимо, за да може събитието да бъде обезопасено".

Въпреки всичко, случващо се около въпросния мач, "армейските" привърженици все пак намериха начин да подкрепят своите любимци.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички