Голямо признание! Феновете на ЦСКА попаднаха в престижна световна класация (ВИДЕО)


Голямо признание! Феновете на ЦСКА попаднаха в престижна световна класация  (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7763 0

Феновете на ЦСКА неведнъж за засвидетелствали това, че представляват една от най-силните агитки в Европа. През изминалата седмица обаче "червените" запалянковци дори излязоха от тези рамки, попадайки в престижна класация, сравняваща привърженици от цял свят.

Авторитетният YouTube канал "Ultras World" публикува видео материал, определящ петте най-силни изяви на фенове за изминалата седмица. Именно в нея място намериха тези на ЦСКА, заемайки както 3-ата позиция, така и корицата на самото видео. Пред "армейците" застанаха единствено привържениците на Цървена Звезда от дербито с Партизан и тези на Видад АК, които са чести участници в класацията.

Над 10 000 фенове на родния гранд спретнаха страхотно пирошоу по време на двубоя с Локомотив Пловдив. За подготовката на запомнящото се представяне са похарчени над 2000 лв., които са събрани от дарения и продажби на артикули.

Това не е първият път, в който феновете на ЦСКА намират място в популярната медия. Запалянковците на 31-кратния шампион многократно са показвани в класациите на "Ultras World", а преди години компанията направи и специален филм за "Вечното дерби" у нас.

ЦСКА разчита много на своите привърженици в борбата за титлата у нас. Въпреки зачестилите удари срещу тях преди предстоящия двубой на отбора, те все пак намериха начин да подкрепят своя тим!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички