"Взехме решение": От Сектор Г обявиха какво ще сторят срещу ЦСКА 1948


"Взехме решение": От Сектор Г обявиха какво ще сторят срещу ЦСКА 1948
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4965 0

Както стана ясно, от Българския футболен съюз сметнаха, че срещата между ЦСКА 1948 и ЦСКА не е необходимо да се играе на Националния стадион "Васил Левски". Така мачът остава на стадион "Витоша" в Бистрица.

Това никак не се хареса на привържениците на "армейците", които дори отправиха заплахи при положение, че решението не бъде отменено. В крайна сметка то се задържа, а "червените" запалянковците обявиха как ще процедират.

Чрез официалната страница "Трибуна Сектор Г" в социалната мрежа Facebook те посочиха, че никой няма да влезе на стадиона. Идеята на феновете е да бъдат далеч повече от 200, но никой да не влиза на самия стадион. "Щом не ни позволят да влезем всички, няма да влезе никой" - пишат те.

Публикуваме цялото обръщение без редакторска намеса:

"Армейци,

Доказвано е многократно през годините, че живеем в страната на абсурдите. Докато за едни са отпускани 300 билета на цена от 15 лв., на други се дават 200 на цена от 30 лв. Разбираме принципа на пазарната икономика, но не приемаме това да се случва на наш гръб. Още повече от доказани плагиати и сенчести фигури като собственика на (кен)еФБЕТ.

Неколкократно помолихме отговорните институции мачът да бъде преместен за всеобщо удобство на ст. "Васил Левски". Глас в пустиня. Когато думите не могат да влияят е време за действия.

Очевидно е, че разумът не надделява, затова бихме искали да ви информираме, че взехме решение в неделя да не влизаме на стадиона, а да стоим отвън, където със сигурност няма да бъдем 200. Щом не ни позволяват да влезем всички, няма да влезе никой.

Борбата е безмилостна и жестока за любимия отбор и нас, така че място за отстъпление няма. Всички на мача! САМО ЦСКА!" - написаха от Сектор Г.

Припомняме, че съвсем наскоро и кметът на Бистрица прати писмо до БФС за мача ЦСКА 1948 - ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички