Официално: ЦСКА потвърди раздялата с 19-годишен футболист


Официално: ЦСКА потвърди раздялата с 19-годишен футболист
Снимка: Lap.bg

2151 0

С публикация в клубния си сайт, от ЦСКА официално потвърдиха информациите, които се появиха по-рано днес, че ще изпратят Марк-Емилио Папазов под наем в Хебър Пазарджик!

19-годишният нападател отива при старши треньора Владимир Манчев, с когото се познават много добре от съвместната им работа в детско-юношеската школа на "армейците".

От Борисовата градина са уверени, че Папазов "е готов да се докаже в елитния мъжки футбол", а след това се надяват той "да бъде на разположение и за решителна роля в ЦСКА".

Ето какво гласи целият пост на ЦСКА:

"ЦСКА преотстъпи Марк-Емилио Папазов в тима на първодивизионния Хебър (Пазарджик). 19-годишният талант, който е продукт на Академия ЦСКА наскоро преподписа своя нов професионален договор с ЦСКА, който е до 2026-а година.

През миналата година, той бе водещ реализатор и основна фигура във втория състав на армейците, воден от старши треньора Стамен Белчев, а през пролетния полусезон офанзивният футболист ще има възможност да трупа игрови опит в първото ниво на българския футбол в състава на Хебър (Пазарджик), където негов наставник ще бъде специалиста Владимир Манчев. Двамата се познават отлично от детско-юношеската школа на червените.

Вярваме, че талантът ни е готов да се докаже в елитния мъжки футбол, а след това се надяваме да бъде на разположение и за решителна роля в ЦСКА.

Успех, Марк!".

*Още от последните новини около ЦСКА четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички