Потвърдено: Талантът на ЦСКА Марк-Емилио Папазов премина под наем в Хебър


Потвърдено: Талантът на ЦСКА Марк-Емилио Папазов премина под наем в Хебър
Снимка: Lap.bg

5611 0

ЦСКА продължава смело да разпраща най-големите си таланти в други български клубове. "Армейците" осигуриха място на една от най-големите си надежди Марк-Емилио Папазов в елитния Хебър, информира "Марица".

Футболистът ще играе там като преотстъпен, най-вероятно до края на сезона. Това се случва само дни след сериозните ходове на ръководството на 31-кратния шампион спрямо немалка част от кадрите на клуба. 

В началото на годината "армейците" обявиха временна и окончателна раздяла с четирима свои български футболисти. Йоан Бауренски и Митко Митков бяха продадени съответно на Берое и Септември.

Току пристигналият на "Армията" Симеон Александров пък бе преотстъпен под наем в Септември, откъдето дойде. Временно в Литекс беше изпратен и Александър Бучков.

Марк-Емилио Папазов е поредното (осмо) ново попълнение на пазарджиклии. До момента той беше част от дублиращия тим на "армейците", където остави страхотни впечатления с изявите си.

Любопитно е, че в същия момент, когато "червените" обявиха решенията си за четиримата си таланти, те официализираха и удължаването на договора на Папазов. Ето за колко дълго младият нападател преподписа с родния гранд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички