По приятелски! ЦСКА, Берое и Хебър пътуват заедно за лагера си в Турция


По приятелски! ЦСКА, Берое и Хебър пътуват заедно за лагера си в Турция
Снимка: Lap.bg

1894 0

ЦСКА ще отпътува за втората част от зимната си подготовка преди подновяването на сезона с други два тима от Първа лига. "Армейците" тръгват за турския курорт Белек заедно с Берое и Хебър, информира "Тема Спорт".

Лагерът стартира на 16-и януари, а за него тимовете ще отлетят от Пловдив. Старозагорци и пазарджиклии също ще се готвят за продължаването на кампанията в Турция, което даде идеята на трите клуба да пътуват заедно към южната ни съседка.

Те ще отлетят с чартът, а на връщане отново ще бъдат заедно. Това ще се случи на 31-и януари. Основна роля в това решение от страна на Хебър е изиграл треньорът Владимир Манчев, който е легенда на ЦСКА и пази много топли отношения с хората в клуба. Той дори уважи поканата за Коледния банкет на "армейците".

Берое от своя страна също има добри взаимоотношения с "червените". При "заралии" в последно време заиграха немалка част от талантите на 31-кратния шампион като Калоян Кръстев и Митко Митков.

ЦСКА най-вероятно ще отпътува без звездата си Георги Йомов, който през миналата година се замеси в допинг скандал и все още очаква крайно решение по казуса. Ето от какво се оплака нападателят на "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички