ЦСКА на финалната права в преговори с именит централен защитник?


ЦСКА на финалната права в преговори с именит централен защитник?
Снимка: Lap.bg

3209 0

Футболистите на ЦСКА вече навлязоха в зимната си подготовка и се готвят на високи темпове в България преди да отлетят за турския курорт Белек за втората част от лагера си.

Сред възпитаниците на Саша Илич на тренировъчната база се появи и първото зимно попълнение Тобиас Хайнц. Фактът, че норвежецът игра до последно, лиши от смисъл губенето на време и той стартира мигновено след подписа си с "червените".

Информация на "Мач Телеграф" разкрива, че наставникът на "армейците" няма да се задоволи с привличането на само един състезател.

Изданието разкрива, че 31-кратният шампион е напът да се подсили с именит централен защитник, който се очаква да акостира на "Армията" идните дни.

Все още няма информация относно името му, но той може да се похвали с впечатляваща до момента кариера. Междувременно "червените" все още умуват относно двамата си играчи в центъра на отбраната Юрген Матей и Мено Кох. Те имат договори, които изтичат в края на сезона и е възможно вторият да напусне, поради малкото си игрово време и колебливи изяви напоследък.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички