Първи думи на Георги Йомов за несправедливост, откакто избухна скандалът с допинг


Първи думи на Георги Йомов за несправедливост, откакто избухна скандалът с допинг
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5983 0

Атакуващият футболист на ЦСКА Георги Йомов, сякаш "изпадна в неизвестност" след скандала с допинг, в който се забърка. Припомняме, че националът на България даде положителна проба след победата на "армейците" с 4:0 над Македония Гьорче Петров.

Това се случи в края на юли месец миналата година. Проблемът с неговата проба бе, че в кръвта му бе намерен анаболният стероид дехидрохлорметилтестостерон. Правата му бяха спрени моментално - току преди срещата с Базел (25 август).

Оттогава изминаха около пет месеца, но въпреки това УЕФА не дава никаква информация и не споделя за развитие по случая (от ЦСКА също нямат яснота и не коментират официално това, което се случва с играча им).

Сега Георги Йомов сподели първи думи, откакто се стигна до въпросния допинг скандал. Той е дал специално интервю за колегите от "Мач Телеграф", като то ще излезе в утрешния ден - 12-и януари, четвъртък.

От изданието все пак посочиха ключови думи на Йомов и загатнаха за несправедливост. "Постоянно сменят датата за изслушването ми" - споделя Йомов.

Самият той призна още, че не е спрял да тренира въпреки всичко, което се случва. Четете всички новини около Георги Йомов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички