"Офендърс" - Единственото нещо, което има значение в момента, е финалът


"Офендърс"  - Единственото нещо, което има значение в момента, е финалът
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3273 0

ЦСКА записа една от най-срамните страници в историята си в събота вечер. "Червените" загубиха с 0:5 като гости на Лудогорец в мач от плейофите на Първа лига. Голяма част от армейските фенове бяха бесни след мача, атакувайки остро футболистите си. 

Други пък призоваха за спокойствие и подкрепа към отбора. С подобна позиция излязоха организираните привърженици от фен-фракцията "Офендърс". Те обявиха, че напук на всичко ще застанат зад клуба и своята чест в битката за Купата на България срещу Левски на 15.05.

Публикуваме позицията без редакторска намеса.

"Мина малко повече от година откакто първи изказахме на глас това, което всички, които не са слепи и глухи могат да видят и чуят. Бяхме заклеймени и оплюти най-безцеремонно. Малко повече от година по-късно оставяме вие да прецените кой е прав и кой - крив.

Нямаме намерение да сочим с пръст и да навлизаме в детайли дори и след такова унижение като снощното, защото за разлика от угодните лакеи, имаме доблест и далновидност да осъзнаем ситуацията из основи. А тя е - единственото нещо, което има значение за момента, е датата 15.05.

Какво ще стане след нея не е важно в момента. Ние трябва да бъдем на този мач не заради смешниците на терена. И не заради аматьорското управление. А въпреки тях. Напук на тях и тяхната несъстоятелност. За нашата чест. И заради четирите букви, осмислящи всичко.

ЦСКА!"

Вижте какво каза треньорът на ЦСКА - Алан Пардю, след срамната загуба в Разград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички