ЦСКА в битка с времето, за да разчита на свой ас за финала с Левски


ЦСКА в битка с времето, за да разчита на свой ас за финала с Левски
Снимка: LAP.bg

4802 0

Никой не може да отрече, че ЦСКА изпитва сериозни трудности в атака през последните месеци. Част от проблемите напоследък се дължат и на честата липса на един от играчите, на които най-много се разчита в "червения" лагер - Бисмарк Чарлс. 

Според информация на "Тема спорт", медицинският екип прави всичко по силите си, за да помогне на крилото да се възстанови за финала за Купата на България срещу Левски. 

Ганаецът има проблем с разтежение в крака, а и като цяло този сезон не е сред успешните за офанзивния футболист. Често той има травми, което му пречи да навлезе в оптимална физическа форма, а в мачове, в които играе, редовно пропуска чисти положения за своя тим (най-вече в мачовете с Царско село и Локомотив София). 

Клубът е ангажирал не само физиотерапевтите си, но и лекар, който по принцип не е част от екипа, обгрижващ футболистите на "Армията". 

Добрата новина за ЦСКА е фактът, че датата на финала за Купата на България беше променена и лекарският щаб ще има още няколко дни, за да вдигне Чарлс на крака за голямото столично дерби. 

В същото време обаче решението на БФС и Профилигата за финала за Купата повдига няколко много сериозни въпроса, след като официалната дата първо беше потвърдена, а само 24 часа по-късно - променена! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички