ВАЖНО: Код "червено" в Разград преди Лудогорец - ЦСКА


ВАЖНО: Код "червено" в Разград преди Лудогорец - ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4283 0

В Разград има сериозни притеснения преди двубоя на Лудогорец срещу ЦСКА в събота вечер. 

Клубът и полицията са подготвили сериозни мерки за опазване на реда, след като се очакват хиляди фенове на "червените" да се озоват в града непосредствено преди старта на двубоя. 

Клубът обяви какви действия ще бъдат предприети, за да не се стигне до проблеми и ексцесии преди, по време и след битката между двата отбора. Въпреки че мачът е без значение за крайното класиране и Лудогорец вече е шампион, традиционно има много фенове на ЦСКА за гостуванията в Разград. 

Фенове с артикули на гостуващия тим няма да бъдат допускани до секторите, отредени за привърженици на домакините. Достъп до стадиона на лица в нетрезво състояние ще бъде ограничен. Остри и опасни за здравето предмети ще бъдат изземани. Пиротехниката е забранена. 

Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете. Привържениците на ЦСКА могат да закупуват билети онлайн, докато тези на домакините могат да разчитат както на билетната каса на ул. "Васил Левски", както и на клубната база. 

Ето как можете да гледате Лудогорец - ЦСКА, ако сте от тези, които няма да посетят срещата на "Хювефарма арена". 

ВИЖТЕ ОЩЕ: В ЦСКА всички работят, за да вдигнат на крака ас на тима

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички