Алън Пардю разкри причината за резила на ЦСКА срещу Лудогорец и се извини на феновете


Алън Пардю разкри причината за резила на ЦСКА срещу Лудогорец и се извини на феновете
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6147 0

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю даде своето обяснение за срамната загуба с 0:5 от Лудогорец в Разград. 60-годишният английски специалист подчерта, че от състава му са липсвали 7-8 футболисти. Домакините пък са демонстрирали голямо настроение в играта си.

Липсваха ни седем-осем човека. Това беше добра предпоставка да загубим по този тежък начин. Халфовете им пресираха добре и за нас беше много трудно. На няколко момчета им беше тежко. Визирам Росен Божинов и другите млади момчета.“, започна коментара си Пардю.

Принудих се да действам с трима в защита, защото разполагам с такъв тип футболисти. Много хора отсъстваха, поех риск, можеше и да се оправдае. Но вечер не се случи“, продължи той.

Тези загуби тежат много. Кери, Вион, Жеферсон и Турицов ще се завърнат. Те са много важна част. Тази вечер беше много трудно за нас. Изправихме се срещу шампиона, който игра с настроение, без напрежение. Показа своята класа“, подчерта британецът.

Той изтъкна, че на ЦСКА липсва широчина на състава и ще трябва да бъдат привлечени качествени нови футболисти.

Фокусът ми е върху отбора, нямам достатъчно широчина. Това е моят фокус и това искам да говоря. Това, което сме говорили с ръководството, остава на заден план. Трябва да работим върху подобрението върху състава като широчина. Всички в клуба го знаем. Оценявам подкрепата на феновете и им се извинявам”, завърши Пардю.

А ето какво обяви Анте Шимунджа след разгрома над ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички