„Не биваше да се изказват прибързано“! Джони Велинов с коментар за качествата на Ел Маестро


„Не биваше да се изказват прибързано“! Джони Велинов с коментар за качествата на  Ел Маестро
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9799 0

Легендата Георги Велинов изрази любопитно мнение по актуалните теми около ЦСКА. Той говори за повторното назначение на Нестор Ел Маестро начело на отбора, както и за титулярния страж Густаво Бусато.

Джони Велинов даде и прогноза за победа на „червените“ във „Вечното дерби“ с Левски, което е след 10-на дни.

МНЕНИЕТО НА ЛЕГЕНДАТА

„От една страна, изпитвах гняв от слабия старт, защото знаех, че нашите могат далеч повече, но, от друга, запазвах спокойствие, тъй като бях убеден, че е въпрос на време да започнем да печелим наред“, заяви Велинов пред „Nostrabet“.

ПОВТОРНОТО АНГАЖИРАНЕ НА ЕЛ МАЕСТРО

За мен треньорската смяна се оказа удачна и навременна и аз недоумявам защо някои наши бивши играчи се съмняваха в качествата на Ел Маестро. Не биваше да се изказват прибързано, още по-малко да правят изводи, най-малко защото той не е правил подготовката и селекцията. Той пое отбора в движение, но се вижда, че успя да свали напрежението, да върне увереността на футболистите и да ги убеждава в своите идеи, за да ги пресъздават те на терена“, добави той.

БУСАТО Е ТОЧНИЯТ ЧОВЕК ЗА ЦСКА

Бусато е точният човек за ЦСКА на този пост, но хубавото за него е, че често остава без работа благодарение на защитата. Разбирам го, тъй като и аз се чувствах много пъти по същия начин, когато пред мен играеха Божил Колев и Иван Зафиров и за съжаление покойните вече Георги Димитров, Красимир Безински, Динко Димитров и Цоньо Василев“, каза още славният бивш вратар

ЦСКА ЩЕ СПЕЧЕЛИ „ВЕЧНОТО ДЕРБИ“

Мисля, че ще стане резултатен мач срещу Левски. ЦСКА ще вкара най-малко два гола и ще вземе трите точки. Превъзхождаме Лудогорец с индивидуалности и като отборна игра. Съжалявам, че през миналия сезон всичко беше срещу нас, и съдии, и странични фактори, но сега няма да има прошка. Локото, колкото и да са ми симпатични, няма да издържат, но Черно море ще поддържа интригата, което лично мен ме радва. Все пак от варненския тим тръгнах към големия футбол и оттам ме взеха в ЦСКА“, допълни Джони Велинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Крушарски се закани на Лудогорец и ЦСКА: Свикнали сме да изненадваме обществеността, остават още 8 поредни победи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички