Легендата на ЦСКА Джони Велинов: Саша Илич е добър треньор, от играчите бих отличил...


Легендата на ЦСКА Джони Велинов: Саша Илич е добър треньор, от играчите бих отличил...
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

3791 0

Легендата на ЦСКА - Георги Велинов, сподели впечатленията си от видяното от любимия си клуб през вече изминалия сезон. Бившият страж похвали "червените" за борбата им в шампионата, но не скри и че сами са си виновни за изпуснатата на косъм титла.

Пред "Тема Спорт" той изрази надежди, че следващата година отборът няма да повтаря грешките си от предходната и най-накрая ще триумфира с така мечтания трофей.

Успехът - в ДНК-то на "армейците"

"Всяка година целите пред ЦСКА са максимално високи. Можеш да загубиш титлата, както стана в последния кръг, но винаги трябва да се стремиш към върховете в класирането. Това е в ДНК-то на клуба, да мисли за златните медали от шампионата, Купата и добро представяне в евротурнирите", коментира Джони пред "Тема Спорт" и продължи.

"Да, червените сами са си виновни за изпуснатата титла, ЦСКА се бори сам срещу всички. През следващата година дано отборът се пребори за златните медали", добави той.

Заслужилите похвала

Легендарният вратар отдаде заслуженото и на треньора на тима Саша Илич. Редом с него, той отличи и част от футболистите в състава му, в които съзря качество и постоянство.

"За мен Саша Илич е много добър треньор. Справи се добре. От тима бих отличил задължително Бусато. Кареасо е добър футболист. Ясно се вижда класата на Хайнц. Това са играчите, които се представиха на постоянно ниво", завърши Георги Велинов.

На "армейците" пък се понрави и още един футболист, когото по всичко личи ще запазят в редиците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички