Джони Велинов: Крумовград направи подвиг в предишния кръг, но сега се надява да си тръгне с по-малко голове


Джони Велинов: Крумовград направи подвиг в предишния кръг, но сега се надява да си тръгне с по-малко голове
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

1776 0

Легендата на ЦСКА Джони Велинов сподели, че очаква победа в днешния сблъсък срещу Крумовград в София. Според него новака в Първа лига е направил подвиг срещу Лудогорец, но сега ще се "надяват да си тръгнат с по-малко голове във вратата".

Очаква солидно представяне от качествената селекция на ЦСКА

"Аз друго освен победа на ЦСКА срещу Крумовград не мога да очаквам. Да, Крумовград наистина направиха един подвиг в предишния кръг, но на "Армията" е различно. Изобщо да не се надяват в София да имат този комфорт. ЦСКА в момента е със силен състав.

На мнение съм, че се направи една много добра селекция. Взеха се качествени футболисти и съм сигурен, че те ще го покажат това през този сезон", заяви Велинов пред "Мач телеграф".

Относно първия мач от новия сезон, в който "червените" завършиха 0:0 в Пазарджик: "За мача с Хебър в първия кръг мога да кажа, че Любо Пенев е добър треньор и добре беше подредил отбора си. Все пак си мисля, че имаше и леко подценяване от страна на "червените".

Сега играчите трябва да излязат с хладни глави и да вземат победата. От Крумовград да се надяват да си тръгнат с по-малко голове във вратата си. Всеки ще иска да се доказва срещу тях. Играчите на ЦСКА са добри и ще го покажат". А феновете на ЦСКА очакват с нетърпение дебюта на Асприля, който се очаква да е още тази вечер срещу Крумовград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички