Категоричен Джони Велинов: ЦСКА ще вдигне титлата, трябва да се сложи край на хегемонията на Лудогорец


Категоричен Джони Велинов: ЦСКА ще вдигне титлата, трябва да се сложи край на хегемонията на Лудогорец
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2096 0

Легендарният футболист на ЦСКА - Георги Велинов, заяви, че още в събота (3 юни) "червеният" клуб може да сложи край на доминацията на Лудогорец в Първа лига. Големият "армеец" вярва, че любимият му клуб може да се поздрави с титлата и сподели, че е впечатлен от развитието на отбора.

Очакванията на Велинов

"Аз очаквам ЦСКА да стане шампион. Моите очаквания са ясни и съм си пожелал шампионската титла. Видях, че има феърплей още в мача между ЦСКА 1948 и Лудогорец в Бистрица, който завърши 2:2. Радвам се, че се играе истински. Сега на "армейците" им остават два мача. Трябва да си решиш сам съдбата и това е моментът. Ако това не се случи за мен няма да е нормално. Затова вярвам във футболистите и треньорите", заяви Велинов пред "Мач Телеграф".

Коментар за Лудогорец

"Доста интригуващ сезон се получи през тази година. ЦСКА ще вдигне титлата! Всички го чакаме това и трябва да се сложи край на хегемонията на Лудогорец. Не става само с чакане, съдии и помощи. Дай Боже, всичко да е нормално и да е както трябва. Най-нормалното нещо е сега ЦСКА 1948 да се хвърлят и на нас. Всеки скача срещу ЦСКА и всеки играе на кръв. Всеки един играч и отбор си играе за честта. Аз мисля, че ЦСКА показа много хубави игри през този сезон", посочи още бившият футболист.

ЦСКА излиза срещу ЦСКА 1948 в събота (3 юни) и ако спечели мача, а по-късно през деня Левски надвие Лудогорец, то "армейците" ще бъдат коронясани като новия шампион на България.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЦСКА си хареса футболист Арда, който е юноша на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички