Майкъла към феновете на ЦСКА: Намерете богат човек и тогава махайте Гриша Ганчев


Майкъла към феновете на ЦСКА: Намерете богат човек и тогава махайте Гриша Ганчев

1973 0

Бившият играч и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев- Майкъла говори за актуалните събития около "Армията". Той коментира вечното дерби с Левски, завършило 0:0, както и поведението на привържениците на отбора.

"Наблюдавахме един равностоен и много слаб мач, нищо повече. Левски не игра по същия начин, както при победата над Лудогорец", започна Майкъла пред "Спортал".

За да управляваш футболен клуб са необходими солидни средства. Каква е оправията в ЦСКА ли? Каква оправия? Вече в продължение на шест годни заемаме второ място.

Плакати е имало винаги и срещу Божинов, и срещу някой друг. Не мисля, че Цветомир Найденов ще дойде. Ако феновете настояват за нещо ново, нека да намерят варианти. Гриша Ганчев няма да се промени, така действа с клуба и всичко зависи от него.

Какво ще правят феновете, ако ръководството напусне? Ако имат вариант, окей, но ако нямат, не трябва да предлагат на Гриша Ганчев да си ходи. Добър или лош, в момента той влага огромни суми. Първо да открият заможен човек с пари, който да разполага с 10 милиона за бюджет и тогава да решават кого да махат", каза той.

Майкъла не е особено доволен от  представянето на "червените" до момента през сезона. "През есента ЦСКА играеше добре, но след това нещо се обърка. Ръководството да обясни обясни какво се случи.

ЦСКА ще спечели купата, но това е трофей, който никой от нас едно време не го взимаше насериозно. Ставахме редовно шампиони, подвизавахме се в КЕШ, но някои ги устройва само купата, това е", завърши Майкъла. Той сподели и мнението си за оставката на Стойчо Младенов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички