Класа от Пардю - отличи Левски и похвали играчите на ЦСКА


Класа от Пардю - отличи Левски и похвали играчите на ЦСКА
Снимка: LAP.bg

5227 0

Предводителят на ЦСКА - Алан Пардю, показа своята класа след равенството 0:0 с Левски. Англичанинът отличи съперника на "червените" и изброи качествените страни на "сините".

„Добре ми се стори дербито. Левски бяха в добър момент след успеха над Лудогорец. Мисля, че през първото те бяха по-добри от нас. Поговорихме си за нивото на нашата увереност, за да се вдигнем и мисля, че през втората част може би заслужавахме да спечелим. Все пак това е един добър мач между два добри отбора“, започна Пардю.

„Променихме някои неща, но беше доста оспорвано. И двата тима бяха устремени да покажат на феновете си какво могат. Някои прибързани решения не помогнаха. Ако добием малко повече увереност, ще започнем да бележим. Поне една ситуация трябваше да вкараме“.

„Ние нямаме типичен голмайстор на №10. Кери игра там, после Варела се появи и игра много добре. Донесе ни това, което искахме, но двамата не са голмайстори, а това отнема от общия брой голове. Това е може би позиция, която през лятото трябва да подсилим. Евтимов е в добра форма, а Бусато е отличен, но сега Димитър е този във форма, така че остава там. Бях нервен, но Юга се справи добре след картона си. Левски има добри атакуващи състезатели. Мисля, че Турицов трябваше да бъде играч на мача, тъй като просто беше отличен. Все още планът си остава същия за мен – и следващият мач, след което ще видим. За мен е приятно да видя тази реакция към мен. Стойчо Младенов е легенда в този клуб и всички бяха тъжни, включително и аз, но реакцията, която видях от футболитите беше чудесна, както и тази на феновете“, завърши Пардю.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички