Майкъла: Любо Пенев напусна със същите думи като Стойчо, не ви ли прави впечатление?


Майкъла: Любо Пенев напусна със същите думи като Стойчо, не ви ли прави впечатление?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7119 0

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла коментира актуалните събития около "Армията" и хвърлената оставка от старши треньора Стойчо Младенов. Майкъла заяви, че Стойчо напуска ЦСКА със същите думи, с които си е тръгнал и Любослав Пенев, но това никому не прави впечатление.

"Чудя се на хората не им ли прави впечатление, че и Любо Пенев напусна със същите думи като Стойчо. И двамата казаха едно и също нещо, но в крайна сметка Ганчев е човекът с парите и той решава. Когато един собственик реши нещо, то просто се случва", заяви Майкъла пред "Мач Телеграф".

"Когато Младенов е започвал работа в ЦСКА, е бил наясно как стоят нещата със селекцията. С този отбор всеки ще стигне до второто място и това е нормално, след като имаш бюджет от 15 милиона. Стойчо го знае това, но Ганчев дава парите и той решава какво ще се случва. Друго нещо не разбирам. Как феновете го приемат това нещо и защо не го коментират?

Колкото до оставката на Стойчо Младенов, той няма друг изход. Другият вариант е да го изгонят, но това ще се отрази на името му. В тази ситуация, който и да дойде начело на отбора, няма да се промени особено нищо и пак ще сме втори. ЦСКА е голям отбор, но за съжаление лежи на стари лаври. Тези играчи нямат психиката и характера за този клуб. ЦСКА е на феновете, а явно и на тях им харесва това нещо.

Купичката не я броя за толкова голям успех. Освен първото място и титлата в шампионата друго не устройва "червените"! Аз съм шампион, такъв ми е манталитетът. Такъв беше на всеки един от нас, които играехме за ЦСКА. Собствениците идват и си отиват, а привържениците остават винаги зад отбора си. Мисля, че няма да приемат оставката на Стойчо Младенов", добави още Майкъла пред изданието.

Наскоро Майкъла коментира, че ЦСКА са много слаби, а Левски е с два пъти по-малък бюджет, но феновете са зад тях (подробности четете в линка).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички