Лъчезар Николов - Чезари удари сериозно рамо на Стойчо Младенов и запита: Това сериозно ли е?


Лъчезар Николов - Чезари удари сериозно рамо на Стойчо Младенов и запита: Това сериозно ли е?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10110 0

В днешния 14 април, който ще се окаже решителен за българския гранд ЦСКА, бившият член на Управителния съвет на "червените" - Лъчезар Николов, изрази любопитно мнение пред "Тема Спорт", в което първо подкрепи думите на треньора Стойчо Младенов:

"Стойчо Младенов е прав, че за да работи добре в който и да е отбор, на първо място трябва да има пълно доверие към треньора. Както виждаме, тази нишка в ЦСКА вече е изпусната. Селекцията не се прави нормално. С тази политика резултатите всеки сезон са едни и същи. Дори миналата година Локомотив Пловдив, клуб с много по-малък бюджет, ни изпревари в класирането", започна известният сред "армейските" фенове Чезари и допълни:

"Аз също имам информация за това, което се е случвало в клуба във времето, и знам, че е точно така, както казва Стойчо Младенов. Не може да се работи по този начин. Ръководството само да си води играчи, каквито то си прецени, на постове, на които то си прецени, да си продават футболисти…".

Той добави още, че подобна трансферна политика някога е работела в Литекс, а сега е била наложена на стадион "Българска армия":

"Това е политика, която някога е работила в Литекс и сега успяха да наложат и на "Армията". Не може да идват нови играчи и Стойчо да казва: "Тези двамата за пръв път ги виждам, а те ми ги представят като футболисти на ЦСКА". Това сериозно ли е", запита Лъчезар Николов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички