Страхотна инициатива от Сектор Г - дариха се пари за болно дете


Страхотна инициатива от Сектор Г - дариха се пари за болно дете
Снимка: Cska.bg

1286 0

Фен клуб Сектор "Г" поде изключителна инициатива, която набра 3000 леав в подкрепа за лечението на 7-годишния Тихомир от Добрич.

Във Фейсбук групата "Нашата родина, за нашите деца" футболните запалянковци организираха благотворителен онлайн търг и анонимен благодетел закупи за 3000 лева фланелка на ЦСКА с автографите на Димитър Бербатов и Светльо Петров, а парите са предназначени за лечението на момченцето в в чужбина. 

Тихомир е с мускулна дистрофия и състоянието му се влошава с всеки изминал ден. Единствената надежда е терапия със стволови клетки в Турция, за която са необходими 54 000 евро.

Детето е подложено на 10-месечна терапия с кортикостероиди, които увреждат множество органи и водят до наднормено тегло. В началото на годината я спират и Тихомир отслабва с 12 килограма. Семейството открива алтернатива в клиника в Истанбул, където предлагат вливане на стволови клетки, но сумата е много над възможностите им.

Всеки желаещ, който иска да помогне на Тихомир в битката му за живот, може да го направи като дари сума по дарителската му сметка:

Титуляр: Тихомир Тихомиров Зураджиев

IBAN: BG15UBBS80021030532450

BIC CODE: UBBSBGSF

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички