Тотален разрив между Стойчо Младенов и Гриша Ганчев, треньорът на ЦСКА назова причината


Тотален разрив между Стойчо Младенов и Гриша Ганчев, треньорът на ЦСКА назова причината
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6889 0

По време на днешната си пресконференция, треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отправи много остри реплики по адрес на реферите в България, но освен това не се поколеба да обяви, че изобщо не си говори със собственика Гриша Ганчев, потвърждавайки съмненията от последните седмици, че на стадион "Българска армия" цари тотален хаос:

"До декември месец беше удоволствие да работим с господин Ганчев, но се случиха някои неща и се отдалечихме и не си говорим оттогава. Комуникацията ми е с Дани Ганчев. Ние имаме план, по който работим. Никой не е казал, че трябва да ставаме шампиони. Може би аз бях този, който изисква да се раздаваме по шампионски. Имам две години, в които да изградя отбор, с който да преборим Лудогорец. Имало е много неща от предишни ръководство, които ни забавиха и сегашното трябваше да го оправят. Това много ни забави", сподели наставникът на "армейците" и намекна, че не е имал думата при трансферите в клуба:

"Българският футбол ще бъде в по-цветущо състояние, ако собствениците дадат възможност на треньорите да селектират и менажират отборите. При българските клубове, в които е дадена тази възможност, имат успехи. На мен не ми е дадено правото да селектирам и менажирам. До декември месец работихме в екип, но след това се получиха стълкновения и аз нямам тази възможност".

"Тези няколко футболисти, които бяха взети през пролетта, не знам кой ги е гледал. Те имат нужда от адаптация. Това ръководство във времето си е доказало с попадения в селекцията си, но това не е достатъчно. В тази дейност трябва да участва треньорът. Когато имам думата - този се взима, този не, тогава съм готов да нося цялата отговорност, на 100%", допълни Стойчо Младенов.

"В предни позиции имаме сериозни проблеми и всичко опира до един Жорди Кайседо. Създадените положения са малко. Проблемите са доста и ни се струпаха от подготовката. Притъпихме остротата си. Настъпи едно примиренчество от непостоянството, което съществува. Отсъствието на доста състезатели в предни позиции, които носеха креативността, оказа влияние".

"Гриша Ганчев изживява много тежко нещата, но се появяват ситуации, които не му е приятно да решава. На гърба на ЦСКА такива глупости са вършени. Приоритетът за него знаете какъв е – стадионът. На всички стана ясно, че приоритетът е стадионът. Заедно с този приоритет може да върви много по-добре и футболен клуб ЦСКА", каза още треньорът на "червените"-

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички